www.atletic.cat | Web oficial de l'Atlètic Club Banyoles  
info@atletic.cat   
INICI    EL CLUB    1r EQUIP    FEMENÍ    FUTBOL BASE    SOCIS   AUTÈNTIC FUTBOL    TRIATLÓ    ATLÈTICA
escut Atlètic Club Banyoles

Nom complet: Atlètic Club Banyoles
Àlies: Atlètic, Gladiadors de la Sorra, Atlètics
Fundació: 30 de novembre de 2006
Estadi: Camp Vell, Banyoles, Catalunya
Capacitat: 500 espectadors
Socis: 510
President: Josep Ignasi Estany
Web oficial: www.atletic.cat

 

 

Què és l'Atlètic Club Banyoles?

L' Atlètic Club Banyoles, popularment conegut com Atlètic, és una entitat esportiva de Banyoles (Catalunya) fundada el 30 de novembre de 2006 per un grup de joves banyolins molt dinàmics i catalans encapçalats per Josep Ignasi Estany, el seu primer president. A diferència de la majoria de clubs esportius del món del futbol, no dedica tota la seva activitat al futbol, sinó que també organitza diverses activitats lúdiques i culturals durant els partits que disputa a casa.

Una mica d'història dels inicis de l'Atlètic Club Banyoles?

Dijous 30 de novembre de 2006 Es constitueix la junta directiva i es funda l'Atlètic Club Banyoles.
Dijous 20 de desembre de 2006 El Club comença a treballar, es dissenya l'escut de l'Atlètic Club Banyoles. < escut >
Gener, febrer, març, abril i maig de 2006 El Club creix amb empenta. Els primers Socis i col·laboradors ja creuen en el projecte de l'Atlètic Club Banyoles.
Divendres 25 de maig de 2007 Primera aparició als mitjans de premsa, al progrma de Jordi Basté de RAC1.
Dijous 12 de juny de 2007 Es fa oficial des de l'Ajuntament de Banyoles que l'Atlètic pot utilitzar les instal·lacions del camp vell municipal per als seus partits i entrenaments oficials.
Diumenge 17 de juny de 2007 El Director de cinema Albert Serra i el realitzador Àngel Martin presenten el seu últim treball a la xarxa dedicat a l'Atlètic i l'autèntic futbol. http://www.youtube.com/watch?v=6QZ77rwnjEo
Dijous 5 de juliol de 2007 Presentació de l'Atlètic als mitjans de comunicació amb un gran èxit. A la nit, Primera Festa Atlètica i èxit de la primera campanya de captació de socis. Durant la presentació també s'han mostrat l'equipació de la temporada 2007/2008 i el primer pòster oficial.
Dissabte 15 de setembre de 2007 Presentació de l'Atlètic i primer partit oficial.
Dissabte 15 de setembre de 2007 L'Atlètic entra a l'història i guanya el seu primer partit oficial.
Dissabte 15 de setembre de 2007 L'Atlètic presenta la lletra oficial de l'Himne.
Dilluns 1 d'octubre de 2007 Entrevista al president a Ràdio Banyoles
Dissabte 7 de juny de 2008
L'Atlètic inicia la tradició de fer un partit anual contra els socis que desitgin enfrontar-se al primer equip en un ambient festiu i obert a tothom.
Dissabte 20 de setembre de 2008 L'Atlètic crea el seu torneig de pretemporada i el bateja amb el nom de Gladiadors de la Sorra, en honor a l'estadi del Camp Vell de Banyoles, aleshores de terra. El torneig consisteix en un triangular entre el Chabab, el Forallach (que es proclamaria campió) i l'Atlètic.
Dissabte 27 de desembre de 2008 Presentació a la plaça Major de Banyoles de la cervesa Atlètica, destinada a finançar el club i es converteix en la imatge de campanya d'Any Nou del 2009.
Setembre de 2010 De la mà dels responsables fins aleshores del futbol base de la UE Fontcoberta, es creen els primers equips de futbol base (5 equips formats amb nens de 5 a 10 anys, en les categories de prebenjamí fins a aleví). Debuten en un torneig organitzat per la UE Porqueres. També es presnta l'equip femení del club, impulsat per un grup de joves jugadores encapçalades per Júlia Molins, Lídia Hospital i Mireia Ferrer.
Dissabte 3 de setembre de 2010 L'Atlètic es proclama per primera vegada campió del seu torneig, la III Edició dels Gladiadors de la Sorra, prenent el lloc a l'antic campió, el Camós CF.
Divendres 1 de juny de 2012 L'Atlètic es proclama per primera vegada campió de Lliga i assoleix l'ascens directe a 3a Divisió Territorial Catalana i el dret a competir per la Copa Catalunya.
Dissabte 2 de setembre de 2012 L'equip femení de l'Atlètic es proclama per primera vegada campió del seu torneig, la V Edició dels Gladiadors de la Sorra, prenent el lloc a l'antic campió, el Camós CF.
Dijous 23 d'octubre de 2012 L'Atlètic Club Banyoles fa el pregó inaugural de les Barraques de la Festa Major de Banyoles.
....

ALGUNS PÒSTERS PROMOCIONALS

 

Patrocinadors
  ATLÈTIC CLUB BANYOLES FUNDAT EL 30 DE NOVEMBRE DE 2006 | www.atletic.cat | contacte: info@atletic.cat