www.atletic.cat | Web oficial de l'Atlètic Club Banyoles  
info@atletic.cat   
INICI    EL CLUB    1r EQUIP    FEMENÍ    FUTBOL BASE    SOCIS   AUTÈNTIC FUTBOL    TRIATLÓ    ATLÈTICA
Secció de Triatló de l’Atlètic Club Banyoles, fundada l’abril de 2015.

El nostre objectiu és aconseguir tenir presència a les competicions del territori que estiguin relacionades amb les modalitats esportives de Triatló (natació-ciclisme-cursa a peu) des del nivell de lleure i salut fins a nivell competitiu.

Som una secció basada amb la filosofia i valors del club, de proximitat, de germanor, on l’esforç i l’evolució de cadascun de nosaltres és important per a la resta.

Volem crear una família esportiva, que comparteix entrenaments i competicions, que també comparteix experiències i sensacions, que es dóna suport i ajuda amb els companys.

Des del la secció es vol posar en contacte a persones aficionades amb la pràctica d’aquest esport per tal d’organitzar entrenaments conjunts, desplaçaments a competicions, adquisició de material esportiu, servei d’entrenament i tots aquells serveis que en facilitin la seva pràctica a tot aquell que hi estigui interessat.

Lligat amb el nostre objectiu, una de les nostres finalitats, també hi encabim l’activitat d’organitzar esdeveniments esportius o extra-esportius, pels nostres esportistes i per a totes aquelles famílies que envolten el nostre club.

Si tens ganes d’iniciar-te el món de triatló amb tot allò que l’envolta, o bé ja ets una persona iniciada que vol compartir grupalment aquesta gran experiència per tal d’aprofitar tot allò que ens pot donar l’esport.

Si ens vols conèixer, i que t’informem d’una manera més extensa de la nostra secció t’animen a que et posis en contacte amb nosaltres a través de: triatlo@atletic.cat

 
Patrocinadors
  ATLÈTIC CLUB BANYOLES FUNDAT EL 30 DE NOVEMBRE DE 2006 | www.atletic.cat | contacte: info@atletic.cat